*


Nä, nu ska jag börja bege mig mot duschen och sedan börja göra mig klar så att jag kommer mig iväg någon gång! ;-)



*

For med pappa och lånade en ny bil från bil-laget som han kanske ska köpa! Det tycker då jag =) Var även förbi och handlade och hämtade ut mitt paket som hade kommit ifrån nelly.






Fick dom i paketet från nelly, men vet inte om jag ska behålla dom? Vad tycker ni?


*

For med pappa och lånade en ny bil som han kanske ska köpa, för det tycker jag! :) Vi for förbi på sjöbodan, handlade på coop och hämtade ut mitt paket som hade kommit från nelly.






Fick dom från Nelly, men vet inte om jag ska behålla dom? Vad tycker ni?


*

Godmorgon! Vi vaknade kring 11 tiden och har bara legat och dragit oss i sängen fram tills för en stund sen när Madde for. Ska snart åka hem till mamma och kolla om mitt paket från nelly har kommit. Hoppas hoppas hoppas!


*

Kom inte till stan för ens kring 9 tiden så vi hann inte gå så länge pga att dom stängde klockan tio. Efter det gick jag direkt och hämtade cykeln på skolan (Var för lat att cykla hem tidigare idag) och cyklade till Madde och sen cyklade vi hem till mig och har ätit nudlar, spelat uno och memory. Nu ska vi lägga oss och se Bröllopsfotografen! Godnatt :-)


*

Har gjort mig klar och sånt nu så ska snart börja bege mig mot stan för att gå omkring och kolla med min bästis! Efteråt så kommer Madde till mig och sover hos mig, känns bra så att jag inte behöver sova själv :)


*










Ego-pics bara för att jag är såååååå glad just nu! ;-)


*

Åååååååh, som att jag är glad!


*

Sitter på pappas dator, internet funkade inte på min.. Konstigt nog! Så laddar upp bilder senare ikväll eller imorgon. Har just tagit mig ett varmt och långt bad så nu ska jag lite smått börja göra mig klar, blir att fara på tjejkvällen med Fellan.


*

Sitter just nu på skolan och har svenska! Vi ska skriva ett referat.. På morgonen var vi på brandstationen och fick lära oss att släcka eld osv. Har snart lunch och då ska jag på stan med Linnea och kanske Felice om hon har vaknat till liv!


*

Städat och packat klart och en insydd klänning! Tack gummsi :) Trött som jag vet it vad så nu är det sängen som gäller, godnatt!


*

Kom precis hem ifrån Linnea. Det var jag, Linnea och Ida. Vi gjorde en kyckling wook, brukar inte tycka om sånt men det var faktiskt helt okej. Vi satt och pratade och hade de mysigt! Snart kommer Felice hit så ska börja städa och sen packa lite kläder som jag ska ta med mig till pappa, ska dit och sova i ny sängen ;-)


Ida!


Helt okej!


*

Sitter just nu hos Linnea och är här och kollar hennes nya lägenhet, riktigt fint än så länge! Vet inte riktigt vad vi ska göra, ska nog hem på ett tag så jag hinner städa och sånt innan Felice kommer. Vi ska så sy in min klänning som jag fick idag, lite för stor..


<3

*

Skulle egentligen sova hos pappa inatt, men det verkar inte bli så. Så blir att jag sover hos mamma en natt till! Kom just hem från skolan och nu hade jag tänkt att ta mig något att äta, är hur hungrig som helst.


Jag som liten! Hehe


*

Idag möttes jag av att ett paket hade kommit, äntligen har min svarta spetsklänning kommit! :)






åh, snygg var den!


*




Varit jätte trött idag hela dagen och nu känner jag att jag inte orkar vara vaken längre och att hostan blir bara värre och värre, så ska ringa ett samtal till min bästa vän och sen godnatt! :)


*

Godkväll! Direkt när jag kom hem hoppade jag i duschen och började städa mitt rum lite grann. For sedan iväg för att vara med Andreas! Känns skönt att man kan vara vänner även om man har gjort slut, får bara hoppas på att det håller i sig och inte blir en massa tjaffs.


*

Har inte hunnit uppdatera något idag, direkt efter skolan begav jag mig och morfar till Felice där vi skulle hämta sängen som jag har köpt av henne. En rund en! ;-) Så nu har vi monterat ihop den och renbäddat och sedan städa ihop lite grann i rummet, det enda som saknas nu är bara att jag ska hänga upp min tv på väggen så kommer de bli awesome!


Love it!



Var hungrig så gjorde mig nudlar!


*

People changes all the time!


*

Godkväll! Felice kom till mig kring 8 - tiden och vi gjorde mackor och oboy, mumsigt. Hostan och förkylningen blir bara värre och värre får hoppas att det hinner gå över till valborg! Ska lägga mig i sängen nu och sova så att jag orkar upp imorgon, måste försöka vara på skolan nu för att inte få för mycket frånvaro. Godnatt :-)


Nu närmar det sig!


*

Kom just hem ifrån pappa, så nu har jag sålt sängen. YES! Har just ätit middag och ska snart umgås med min lillebror Eddy :-)




Äntligen kom min klänning! Åh, snygg var den.


*

Kom till skolan kvart över 11 och hade svenska och sen orkade jag inte vara nå längre än en lektion till med vård o omsorgs-arbete sen cykla jag och träffade Felice en stund och nu är jag hemma och ska snart åka till min Far. Det är en som har köpt sängen så dom kommer och hämtar den idag! Uppdaterar mer senare när jag har hämtat min dator.


*

Sjukling på hög nivå, får se om man orkar åka till skolan imorgon! Ska lägga mig i sängen och slå på en film.




*




Så här bra gick det för Anna när Matilda borstade tänderna på henne!



Och så här såg det ut när Anna borste tänderna på Matilda..


*

Kom hem från Felice för en stund sen och pappa kom just hem med pizza, mums! Orkar inte göra någonting just nu trött, ont i skallen, förkylning värre än värst även hostan. Ikväll blir det att inta soffläge med alvedon, nässpray, halstabletter och kall cola ;-) En godis påse eller chips påse hade inte suttit helt fel..


*

Känner att jag inte orkar sitta hemma så har just duschat och nu ska jag åka till min bästis och umgås, bli på bättre humör skulle behövs!


*

Idag är en sån dag när man bara vill lägga sig ner och sova och aldrig mer vakna upp! Miss you already.


<3


*


Fick även med mig ett linne hem idag! :-)


*


På väg hem ifrån Luleå idag! :-)


*

YES! Hade en kärring cykel hemma som pappa nu har fixat!! Hemma nu och har just packat ner lite grejer som jag ska ha med mig! Blir att jag och Felice sover hos Madde. Så vi ska på Nodo efter Felice har slutat kring 9 - tiden, mysigt! Ganska skönt med en nykter helg faktiskt, kanske man borde göra oftare? ;-) Nä, har just ätit mat från max så nu ska jag ta mig en cykeltur till Madde ♥


*


Nu rullar vi mot piteå igen!


*

Kom hem från stan för en stund sen och vi åker hem och cirka en timme!


Hur glad som helst att mitt hjärta inte flyttade! ♥


*

Har nu fått i mig frukost och gjort mig klar och ska snart på stan med pappa, Anna-Lena, Marcus(?), Emma och Lucas och fika och kolla runt :-) sen bär det nog av hemmåt!


*

Godmorgon! Pappa väckte mig nyss och hade tänkt äta frukost, men orkar inte just nu så ska gå på en stund. Idag blir det att åka hem till pite igen och ikväll ska jag på Nodo med min bästa vän.


*


Längtar tills denna kommer! Kommer nog om bara någon dag.


*

Blev att jag for ut och åkte bil med Ante, Mathias och Jocke. Kom nyss hem igen så ska sova nu, hur trött som helst och hostan går aldrig över, blir galen snart. Godnatt :-)


*

Åh, längtar efter sommaren!




*

Till middag blev det tacos och sedan satt vi bara och pratade! Följde med Anna-Lena och lämnde några grejer som hon skulle sälja på loppis. Skickade just iväg lillebror till att köpa en geisha till mig, blev sugen på något.. Blir nog att jag stannar här hela kvällen!


*



Har nyss gjort mig klar och väntar nu på att pappa och Lucas ska komma hem, så åker vi till luleå!


*

Ska hoppa i duschen nu och börja göra mig klar för att åka till luleå! Mamma ska även betala min klänning som jag ska köpa, underbart :-)




Längtar tills den kommer!


*

Slutar om ungefär en timme, ska förbi på stan och föra över pengar till min mor och sedan gå runt lite grann kanske! Ikväll blir det att vara i Luleå, familjen ska till Anna-Lena. Vet inte vad som händer ikväll, hoppas bara inte på att sitta hemma med dem. Fast kanske lika bra det, blivit förkyld, ont i halsen och känner mig lite hängig!


*

Tror nog jag aldrig har varit med om någon så hemsk träningsverk som jag har just nu! Tv och sängen för min del nu. Godnatt :-)


*

Bilder från igår när jag och Felice hade varit ut och sprungit!


Såhär så Felice ut efter en kort springtur! Helt utslagen.


*

Efter jag hade duschat gick jag och Lucas till Farmor och pratade med henne, finns ingen bättre Farmor!




*


Kom just in ifrån en härlig springtur, ska snart hoppa i duschen och sedan lägga mig i soffan med en apelsin!


*

Nu blir det att jag och Lucas (lillebror) far ut och springer! (Ska ladda upp bilderna senare, måste bara hämta min dator i från min mor.)


*


Riktigt gott var det! (Bilden tagen ifrån google)


*

Till middag blir det laxfilé med pressad potatis och citron! Mumssssss.


*

Dagen började med att vi skulle på läkarhuset Björnen och ta vaccin-sprutan mot TBC. Men kunde inte göra det, för testet visade posetivt fast jag inte har tagit den(?) konstigt. Ska i alla fall tillbaka den 10e maj på läkarbesök och kommer kanske måsta röntga lugnorna osv.. Började inte om för ens ett så jag och Anna-Lena åt lunch på stan medans pappa var och klippte sig! Sen slutade jag 4 och nu är jag hemma och kollar runt lite grann :-)


*


Värker i hela kroppen efter två dagars träning, kanske blir en springtur imorgon med(?) Sängen nu, godnatt!


*

Har just tagit mig en lång och skön dusch och kollar på klänningar! Åh, finns så många som jag vill ha..


*





Nu ska jag avnjuta en god fruktsallad och sen ta en lång och skön dusch!


*






I brist på annat!


*

Har nyss kommit hem efter en springtur med Felice! Snart blir det middag och ikväll ska jag umgås med min kära mor om det inte blir något annat. Lägger in bilder imorgon, har glömt datorkablen hos min far!


*

Just ätit och nu ska vi ut på en springtur!

*


Godmorgon! Tidigare imorse när jag vaknade kände jag mig inte kry alls, hosta och ont i halsen. Nu känner jag mig mycket bättre så ska ta mig något att äta och sen gå iväg till skolan.


*


Pratar med Felice just nu och vi har bestämt att efter skolan imorgon så ska vi ta en springtur! Så det blir perfekt. Nu ropar sängen, kudden och täcket efter mig.. Godnatt! :-)


*


Tärd tjej!


*

Blev inte att lägga sig så tidigt igår men lite tidigare. Idag har jag varit på skolan och har även hunnit med att vara och träna på korpen! Sen blev det snabbt hem och hämta bikini och handduk, Pernilla kom och hämtade upp mig och så for jag, Pernilla, Madde, Felice och Fia och badade på havsbadet. Roligt hade vi. Efter det åkte vi och åt en stripsmeny i stan, den satt bra i magen. Hemma nu och hade tänkt lägga mig i sängen och se lite tv, är ganska tärd idag efter alla händelser! Puss






*

Ska ta mig en varm och härlig dusch sen blir det att lägga sig i sängen och sova! Längtar.


*

Känns hur bra som helst just nu, har hur underbara vänner som helst! Tack för att ni finns, ni är världs bäst.


*

Idag är humöret mycket bättre! Får hoppas att allt löser sig och blir bra. Idag började dagen med att vi skulle till Läkarhuset Björnen och ta en PDD test spruta innan vi ska ta en spruta med vaccin mot tuberkulos på torsdag. Slutade inte för ens 4 idag, sen åkte jag direkt till Andreas och pratade med han! Skulle bara åka förbi Madde på hemvägen och hämta min väska så hon följde med mig hem och höll mig sällskap ett tag och pratade, satt även ute en stund men till slut vart det för kallt så vi gick in. Hon åkte hem för ett tag sen (Hon ville att jag skulle skriva att hon var bäst, så varför inte? Madde är näst bäst! ;-) )och nu har jag äntligen fått tillgång till internet igen, i alla fall för en lite stund.. Sitter och kollar på hockey med Pappa och Lucas.


*

Känner mig på lite bättre humör faktiskt! Life is hard.


Min och Maddes romantiska middag igår!


Hade riktigt roligt och trevligt, träffade personer som man inte träffat på ett tag! Men kvällen slutade med ett och annat, tråkigheter.


*

Lär inte bli någon uppdatering alls idag, blir imorgon istället! Pga. dåligt humör som medföljer andra tråkigheter.


*

I wish for a miracle.


*

Sitter hos Madde och ska snart ut tänkte vi, lyckades bli hund-lediga..


*


Nä, nu ska jag börja bege mig mot Madde där kvällen/natten kommer att spenderas! Puss


*










Såhär ser jag ut ikväll!


*






Går lite segt att göra sig klar, har inte hunnit mer än att blåsa håret! Fastnade vid datorn med att poppa musik..


*

Har just duschat och smort in mig med lotion ska strax börja göra mig klar!


*

Dåligt med uppdatering, har väl inte varit på det bästa humöret idag! Igår började kvällen med att jag åkte till Joel för att grilla med killarna och sedan for vi vidare till David där det var förfest. Efter det skulle vi åka till en men det slutade med att en fick inte komma in så då for jag och Felice till Nodo och fikade och fick trevligt sällskap som vi tog en promenad med senare! Åkte sedan och sov hos Andreas efter en hel del tjorv fram och tillbaka. Kom hem vid 12-tiden och åt frukost och har bara umgåtts med Pappa och Anna-Lena, sitter nu och lyssnar på musik.



Joel och Jimmy


Joel och Jimmy


Louis, David och Joel


Joel och Jimmy


Joel


*

Har just ätit kyckling som jag själv har varit duktig och agerat kock till! Sitter nu hos Joel och vi ska snart börja röra oss mot David.

*

Har just dammsugit klart hela huset, känner mig riktigt duktigt! Sitter nu och beundrar pappas nya dator.. Vill ha den! Ska hoppa i duschen nu och sedan göra mig klar för grillkväll hos Joel. Hoppas alla får en bra kväll, för de ska jag. Puss







<3


*

Igår kom jag hem kring 12 tiden, var så trött så orkade inte blogga då. Vi hade det jätte mysigt och trevligt, satt och pratade om allt och åt god mat. Gick även hem till Felice ett tag efter vi hade varit på Thai Garden. Tog en taxi hem och somnade. Slutade klockan ett idag så det var skönt, ska nu vara duktig och dammsuga hela huset och sen så ska jag duscha och börja göra mig klar. Blir att åka och grilla med några stycken ikväll, mysigt! ;-)




Efterlängtad bananasplit.


*

Har nyss tagit mig en varm och skön dusch och nu lyssnar jag på musik för fulla muggar! Ska strax börja göra mig klar.



*

Dagen började med att farmor kom och skjusade mig till skolan och sen slutade jag inte för ens kvart över 4! Lång dag. Har just ätit en macka och ska nu snart hoppa i duschen. Kring 8 så åker jag till Thai Garden och äter middag med my best friend.


*

Det blev inte så mycket att åka och träna, varken jag eller mor hade lust efter pluggningen! Så stannade hemma och pluggade lite extra istället, såg tv och åt kladdkaka.. Om jag ska få igång träningen igen så måste jag sluta äta alla dessa god saker! Får se hur det går. Ska nu i alla fall gå och lägga mig och hoppas på att somna någon gång, vaknade ju lite senare idag trots allt. Godnatt!








































*

ääääntligen! Har just pluggat klart, eller klart och klart vet jag inte.. Måste läsa på lite till så att jag kan det bra tills på fredag. Har även sett lite andra avenyn! Sitter nu med en liten godis påse och ska lägga mig och se tv en stund sen blir det att åka och träna med mamma!










*

Här är lite bilder ifrån igår!












*

Godmorgon! Så duktigt som jag är så lyckdes jag att försova mig fram tills nu.. Ska göra nå mat och sen lägga mig och se tv och ta itu med pluggningen.


*

Blev inte så mycket plugga lyckades istället somna framför tvn i sängen. Så ska fortsätta sova nu så att jag orkar med morgondagen. Godnatt!


Saknar sommaren och söta kusin lilla Wilma! Puss på dig.


*

Kom hem från Felice för en liten stund sen. Vi har varit hurtiga och varit ut och gått på en promenad, gjort middag och sett en film som var awezome. Har just skrivit klart bok recensionen, skönt! Då behöver jag inte tänka på det något mera. Förutom nu har jag bara kvar ett prov till påfredag i svenska som jag inte har ens börjat med. Bra Emmy! Ska sätta igång nu och sedan ta en lång och skön dusch som är efterlängtad!



Bild från tidigare!


*

HAPPY!


*

Nu ska jag gå till my love och mysa!










*

Försov mig imorse och vaknade upp halv 12.. Riktigt bra! Gjorde mig i alla fall klar för att fara på skolan och gå till bussen. Sista bussen gick redan 11:14, ni tror inte att jag står kvar där i min lilla värld och tänker att klockan egentligen är 11.. Farmor kom och skjusade mig och sen åkte jag till skolan för en timmes lektion! Hemma nu och har just ätit nudlar och kex med ost. Hade tänkt skriva recensionen på boken men hittar inte pappret till det så klart, så blir att göra det imorgon istället.




happines

Kände just hur glad jag blev men hur, utav vad?


*

Har nu läst ut boken som var på hela 320 sidor. Åååååh, vill inte att den ska ta slut! Riktigt bra bok. Läser aldrig böcker annars, men fastnade för den. Nu är det bara att skriva recensionen och sen ska jag sova, ska trots allt upp imorgon halv 8.. Lär ju se om jag vaknar!



LOVE IT!!


*

Har inte kunnat slita mig ifrån en bok som jag läser, hur bra som helst! Har läst hela 227 sidor bara idag på några timmar.. Åh, ska återgå till att läsa igen.







*

Imorse hade jag sovmorgon till halv 11, ganska så tur kan jag lova. Somnade inte för ens 5(?) skulle jag tro. Lång dag idag med Siggan.. Pappa kom och hämtde mig efter jag hade slutat så for hem och packade lite grejer och sen åkte jag med det till mamma. Har även varit hos Andreas ett tag idag, mysigt! Har just ätit en Gorby's och hade nu tänkt lägga mig och se tv ett tag, skulle egentligen behöva plugga till provet som jag har på fredag.. Men tror det får vänta en dag till!


MUMS! 


*

Film och sängen! Goodnight.



FINALLY!

Äntligen har jag skrivit klart recensionen. Ni tror inte att datorn dog precis när jag var klar och hade tänkt spara, så fick skriva om halva delen utav de..



*

Det blev pizza för våran del till middag. Har just läst ut en engelsk bok som jag nu ska skriva en recension om sen är jag äntligen klar! Har inte orkat göra någonting vettigt idag annars känner jag, blir nog en tidig kväll.



*

Godmorgon! Vi kom oss inte iväg förens halv 11 till Felice och vi började dricka då direkt, sen kom det några till som jag hade inte hade träffat på länge, så det var roligt och trevligt. Ikväll blir det nog bara att vara hemma, tror vi skulle beställa hem mat så hoppas på något riktigt gott!



Jag och Ante.


Linuz, Jag, Ante, Felice, Alle och Tommy.


Linuz, Jag, Ante, Bästis, Alle och Tommy.


*

Skriver imorgon!


*

Det har varit lite dåligt med uppdatering, ikväll lär det inte bli så mycket heller! Efter maten så åker vi till Felice och sedan vad jag inte om det bär av någon annan stans. 



*

Nu blir det skeppet med Pappa, Anna-Lena, Micke och flera!


*

Ja, det är ju då tur att man inte riktigt är som hojna..








*

Sådär, har nyss färgat håret så får se hur det blir när det har torka! Var som sagt på Nodo med bästis och pratade om en massa roligheter som hon har gått miste om i veckan. Nu är jag med Emma och hon ska pröva ett par kläder som jag säljer, får hoppas att hon hittar något så att man blir lite rikare!



MUMS!


Världens bästa vän!


Gullunge <3


*

Gårdagen var riktigt lyckad och rolig! Ante kom och hämtade mig kring halv 10 så då gick vi till hans far,där det var fest och firade han.Hade riktigt trevligt, träffade nya människor, hade riktigt roligt. Kom hem kring 4 tiden till Anna-Lena. Nu är jag hemma igen i piteå... Tråkigt. Ikväll blir det att åka på Nodo och fika med bästis!



Marcus och Lucas


Pappa och Anna-Lena


Jag, Ante och Christoffer


Jag, Ante och Christoffer


Robin(?), Maya, Christian och Jenny


Ante


Jag och Christoffer


Mathias och Jocke


Såhär normala är jag och emma när vi är med varandra.


...


Ja... Ni ser ju bara!


*

Har just ätit middag och har gjort mig klar! Så ska åka kring 9 - 10 tiden någon gång. Då blir det party ;-)



*

Har just duschat så nu blir det att börja göra sig klar, blir att åka och fira Ante ikväll! Har även varit tills hans pappa och fika där.


*

Nu har vi varit och köpt en dvd, mobil, luftmadrass m. pump, mat och alkohol! Blir nog att sitta hemma med Pappa och Anna-Lena ikväll och ta någon cider, men det är alltid roligt ändå. Om det inte händer något annat roligt här? Ante fyller år idag så kanske händer något.. Har som varit sugen på att göra något riktigt roligt nu hela veckan men får se hur det blir med det ikväll!



 


*

Godmorgon! Vaknade för en stund sen och åt frukost så nu har jag precis gjort mig klar så vi ska åka in till stan och handla. Det blir nog att jag stannar en natt till! Ganska så skönt att få komma iväg från piteå.



*

En vilja säger att gå åt det ena hållet och den andra säger att gå åt det andra. Life is hard!


*

Lite bilder ifrån sommaren!


Pappa och Anna-Lena.


Något band!


Emma, Lucas och Marcus.


Emil, Ebba, Emma och Lucas.


Jag och Anna-Lena.


Mickelito och Ante.


Fia.


Mickelito och Jörgen.


Pappa och Anna-Lena.


Jag, Ante och Marcus.


*

Thousand tought's..


*

Blev att jag for iväg med Jocke och Ante ett tag och åkte bil. Fast nu är jag tillbaka hemma igen, hade tänkt gå på en promenad med Smilla. Har inte så mycket bättre för mig.



<3


*

Direkt när vi kom till Anna-Lena så åkte vi till Waldrof's resturang och åt. För min del vart det till förrätt Vitlöks-bröd med Aioli och till varmrätt blev det Stekt kyckling med currysås och ris. Det var riktigt gott och trevligt sällskap. Känner att jag vill göra något kul ikväll, men det lär nog bli en hemmakväll med dom här.





*

Nu åker vi till lule så kommer hem från fredag förmodligen! :-)


sometimes it's not always easy.

Är nu hemkommen ifrån stan, fyndade mig ett spets linne. Gick hem till Felice en stund efter vi hade varit på stan. Fick i mig nå mackor. Nu ska jag snart hoppa i duschen och sedan börja göra mig iordning, kring 6 - tiden när pappa kommer hem så ska jag, pappa och min bror åka till lule till Anna-Lena och sen ska vi ut och äta på resturang med Anna-Lena, Ante, Makke och Emma. Trevligt! Ska även sova där tills på fredag, kanske blir så att jag åker hem redan imorgon men vet inte riktigt än, får se vad jag bestämmer mig för.



Spets Linne från Gina Tricot.





<3


*

Godmorgon! Vaknade upp hos andreas imorse. Började med att jag for till Robin och träffade Natta sen åkte vi vidare till folkan där de var fest. Kan ju inte påstå att jag hade roligt! Vi for förbi Jimmy en sväng och spelade kort med han och Linnea. Sen gick vi hem och sov. Nu är jag hemma igen och har nyss gjort mig klar och ska på stan nu med min kära och bästa vän Felice!


Yes or no?

Har nyss gjort mig klar och ska snart åka till Robin och sen ska vi ut! Vi får se vars kvällen för oss. Hehe.





*

Vi började göra oss klara nästa direkt efter vi hade vakna och skulle gå in till stan för att äta lunch på Röda Lyktan! Felice bjöd på lunch, tackar för det snygging. Vi gick runt och kollade eller i alla fall jag, medan Felice shoppade. La även undan två linnen som jag funderar på att köpa, får höra med pappa om inte han kan köpa dom.. Har ju faktiskt inte fått något påskägg än..





Riktigt gott. (Bilden tagen ifrån google)


*

Godmorgon! Vaknade för en stund sedan, vi var uppe och såg film till halv 4 tills vi gav upp. Nu ligger vi i sängen med varsin dator och myser.



Trött redan klockan 12....Men vad gör man inte för sin bästa vän!


*

Vi gick på hemmakväll och hyrde tre filmer som vi snart ska se och på kvantum och köpte massa gotta. Vi spelade lite kort när vi kom tillbaka och nu har vi städat upp och gjorde mysigt för att se film hela natten.






mysigt!



Min bästa vän!


*

Kom till Felice för en liten stund sen, vart bjuden på mat så det var tur hade inte hunnit äta något innan jag kom hit. Om en liten stund ska vi gå till coop och köpra chips och dipp. Har längtat efter det nu när jag har varit sjuk.

+= MUMSSS!


*

Pratar just nu med Olivia i telefon och ska snart hoppa i duschen. Blir mys - och film kväll ikväll hos Felice.



Söta Smilla!


*

Vaknade kring ett - tiden men lyckades somna om ett tag till. Har tittat runt på klänningar och hittat en, men då självklart ska den inte finns kvar i min storlek.. Har även hunnit göra lunch och plocka ihop lite saker hos mamma. Nu är jag hos pappa igen och funderar på att fara ut och köra skoter, men först kommer det någon som ska kolla på soffan så får hoppas på att jag får den såld!


*

Hur trött som helst, längtar bara efter sängen just nu!


*

Vi var för lata för att göra middag så vi gick på Pentryt och köpte friterad kyckling med ris. For hem till Felice och åt och pratade en hel del. Hemma nu igen och tänkte hinna umgås med mina syskon och mamma innan jag åker tillbaka till pappa imorgon!





*

Blev inget att gå på Nodo pga. att dom hade stängt, tror jag(?) Så jag och min bästa vän ska göra middag hos henne och ha tjejsnack hela kvällen, Linnea kanske kommer sen(?) Får väl se om det inte finns någon annat vi kan göra. Ska börja göra mig klar nu så att vi hinner börja med maten, är hungrig!







Ha en bra kväll allihopa!


*

Nyduschad tjej och nu ska jag åka skoter till mamma och sova där, ikväll nodo med Felice och Linnea! Puss




Ohno!

Godmorgon! Nu har allt främmande åkt hem och jag ska snart hoppa i duschen och försöka få i mig nå mat. Hade riktigt trevligt igår fast vi stannade hemma med dom vuxna. Trött som jag vet inte vad, fick inte mycket sömn inatt. Ikväll ska jag, Felice och Linnea på Nodo och prata om allt mellan himmel och jord. Det behövs.. Hoppas att alla hade en trevlig kväll igår, för de hade jag!



*

Blev inget att åka till Madde och Pernilla, dom hade åkat ut för någon olycka. Så vi stannade hemma och hade trevligt med dom vuxna. Nu blir det sängen, godnatt.


*

Har hunnit duscha och äta middag så ska börja göra mig klar alldeles strax och sen åker jag till Pernilla där hon och Madde är. Vi får se vad kvällen har att erbjuda!


*

Blev inte så mycket promenad för mig och Smilla, fick ont i magen som jag vet it vad. Så vi la oss såg Bröllops Fotografen och mös istället. Fick ett mejl om sängen så får hoppas att den blir såld nu då. Ska börja städa upp lite grann i rummet så att det är fint. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, får hoppas på att min bästis kommer hem och livar upp lite grann.



I södra hamn och grillade med Felice och Angelica.


*

Godmorgon! Vakande för ett tag sedan och hade tänkt följa med ut och köra skoter, men det var inte så bra väder som jag hade hoppats på så struntade i det idag. Ska äta upp mina rån med vitlök och ört smak, så ska jag och Smilla gå ut på en promenad!



HOME

Kom just hem igen, skönt att vara hemma igen. Känns lite grann att man inte riktigt är kry än, men imorgon är jag på topp igen! Nu ska jag lägga mig och sova, är väldigt trött. Imorgon blir det nog även en skotertur med några stycken.

Goodnight!


På nodo i fredags!


*

Pappa och dom ska på Challenge snart, så blir att åka taxi med dom in till stan och åka till Louis och Jessica! Kommer väl hem någon gång senare, hoppas alla har en bra kväll/natt. Puss



best!

Har lyckats få i mig två mackor och en liten kött bit oxfilé, som att den satt bra i magen och gott var de. Vill ha mer. Jörgen och Fia kom även hit också, så det blir nog bara att ta en hemmakväll ikväll och umgås med dom. Orkar inte göra så mycket mer ännu. Får hoppas på ett telefon-samtal av min bästis och hoppas att hon gör min dag ikväll med! :-)


Världens bästa!


ohyes!

Har lyckats få i mig en macka! Ska försöka få i mig lite mera sen. Typiskt att Pappa och Anna-Lena ska äta god mat.. Har suttit ute i solen nu ett tag, riktigt härligt var de. Vi ska även och handla nu lite inför ikväll och lite annat. Ikväll blir det nog en hemmakväll och få vila upp sig, eller hoppas på att få komma iväg och vara med Madde ett tag. Vad ska ni göra ikväll?






*

Det var riktigt härligt med en varm och härlig dusch. Känner mig mcyket fräschar och piggare. Ska dricka upp den äckliga blåbärs drycken snart.. Och försöka trycka i mig en macka! I onsdags så hade jag lagt ut på blocket mitt skrivbord, soffa och säng. Har redan fått sålt skrivbordet sen var det en som skulle komma och kolla på soffan så får hoppas att den blir såld också. Även sängen.





Blog awards!

Felice gjorde min dag igår, trots sjukan. Hon har blivit inbjuden till Blog awards i umeå och skrev upp mig och hon gästlistan! Så blir att åka dit i augusti och fara på det, blir nog även shopping och lite annat.



Tog bilden från Felice.


finally!

Äntligen på benen igen, mer ork i kroppen men lite feber kvar. Men det går nog över snart! Ska gå ut och sätta mig i solen med Pappa och Anna-Lena och sen ska jag hoppa i duschen. Som att jag har längtat efter duschen. Ikväll kommer Madde hem, så vi får väl se vad vi hittar på. Om jag nu orkar göra så mycket dvs.

Nu ska jag gå ut och sätta mig i solen. Ha en bra dag!


*

Nä, nu känner jag att febern börjar bli lite för hög. Trött och frysen. Bäst jag går och lägger mig!

Goodnight!



Saknar sommaren!


magsjuka!

Hallå! Nu är jag benen igen, eller ja. Lite piggare i alla fall, fast nu har jag feber.. Bättre det än och ligga och spy hela tiden, nä usch! Har sovit fram tills för en stund sen, så har suttit och pratat med Pappa och Anna-Lena ett tag och det ska jag fortsätta med nu. Hoppas alla har en bättre kväll än mig!



Gammal bild!


*

Lär inte bli så mycket uppdatering idag. Har åkt på magsjuka.. Så får hoppas att de går över så snart som möjlig.

Puss


*

It's not always easy.

Goodnight!



home and safe!

Home and safe! När jag kom till Andreas så gick vi direkt till Jimmy och spelade kort med han och Linnea. Jim kom efter ett tag också. Sen såg vi en film som jag inte kommer ihåg vad den hette.



Love you!


RSS 2.0