falling down

Om ett litet tag åker jag till Andreas och vi ska nog vara med Linnea och Jimmy! Får väl se vad vi gör, blir eventuellt att bada kanske.
 
Vi hörs!



yes

Har just duschat och kan inte säga mer än att det var varmt, skönt och härligt! Så nu fryser jag inte längre. Men lär väl börja igen om ett tag.. Ska snart börja göra mig klar och äta middag.



städerska!

Blev inte så mycket att sova eller värma sig.. Direkt när jag kom hem satte jag igång med att städa rummet, dammsuga, skura, dammtorka och renbädda. Har även dammsugit soffan och sängen och tagit kort på, ska sälja det så ska snart lägga in de på blocket. Så nu är jag äntligen klar, väntar nu bara på att min kära vän Felice ska ringa så jag får berätta några roliga nyheter! Som hon gjorde just, får hoppas att det går!

Har tänt doft-ljus så att det ska lukta gott och ska snart hoppa i duschen! :)



Riktigt mysigt!





*

Godmorgon! Nu ska jag klä på mig och snabbt och till skolan och lämna några papper och sen hem igen till pappa och lägga mig under täcket, fryser ännu.. Förstår inte riktigt hur det går till(?) Längtar!

Vill tillbaka!


warm!

Hur trött och frusen som helst, blir att lägga sig under täcket och sova!

Goodnight!




Varmt och skönt såg det ut!


Not easy

Ibland är det inte alltid lätt?


att vara liten?


eller?


TV-MYS

Kom till mamma för ett tag sen och har hållit på med att rensa ut garderoben och lägga in bilder o sånt. Hoppas ni hittar något ni tycker om! Kanske bäst jag äter något, magen skriker efter mat.

Ska lägga mig o mysa och slå på dating in the dark o lite annat som jag har spelat in! :-)


Hittade en gammal bild på mig när jag var blond. Saknar de faktiskt!


utrensning!

Hallå! Har rensat ut en del kläder och vill gärna få sålt dom. Hittar ni något ni tycker om maila till [email protected] !:)



Svarta shorts. Vera Moda. stl. 36. 40 kr
 

Mörkblå Jeans Leggings. Gina Tricot. stl. XXS 60 kr


Grå kofta. Cubus. stl.XS 50 kr


Linne. Gina Tricot. stl.XS 30kr


Munktröja. JC. stl.XS 50kr


JL. stl.S. 60 kr


Kofta. Carlings. stl.S 50kr


T-shirt. JC. stl.XS 30kr


T-shirt. Vera. stl.S 30kr


Linne. JC. stl.XS 30kr


Linne. JC. stl.XS 30kr


Linne/tub. Cubus. stl.XS 50kr


Samma tröja som den bilden över.


Linne. Cubus. stl.XS 30kr


Linne. Bikbok. stl.S 40kr


T-shirt. Gina Tricot. stl.XS 30 kr


Långärmad. Vera. stl.XS 30kr


Linne. Cubus. stl.XS 30kr


Linne. JC. stl.XS 30kr



T-shit. H&M. stl.XS 30kr


T-shirt. Vera. stl.S 30kr


T-shirt. JC. stl.XS 30kr


Långärmad. Cubus. stl.XS 30kr


T-shirt. Gina Tricot. stl.S 30kr


T-shirt. JC. stl.XS 30kr


T-shirt. JC. stl.XS 30 kr


Lång-t-shirt. Vera. stl.S 30kr


Linne. Gina Tricot. stl.XS 30kr


Klänning. JC. stl.XS 50kr


T-shirt. Gina Tricot. stl.XS 30kr


Linne. JC. stl.170 30kr

Tröja. Gina Tricot. stl.XS 30kr


Gina Tricot. stl.S 40kr


Mjukisbyxor. H&M. stl.M 40kr


Trekvartströja. Vera. stl.S 40kr


Skjorta. Gina Tricot. stl.36 40kr


Linne. JC. stl.XS 30kr


Tröja. H&M. stl.XS 30kr


Linne/klänning. Gina Tricot. stl.Xs 30kr


Munktröja. stl.S 40kr


Linne. Vera. stl.S 40kr


Lila kofta. Cubus. stl.XS. 60kr  (Aldrig använd)


Jeans. Gina Tricot. stl.25 70kr 


Mjukiströja. Gina Tricot. stl.XS 50kr


Tröja. Gina Tricot. stl.XS 40kr


T-shirt. Carlings. stl.XS 40kr


Tubklänning. Gina Tricot. stl.XS 40kr


Skärp. 30kr


*

Sådär, äntligen är jag klar med städandet! Har rensat ur garderoben, fast det är nog mycket kvar. Ska åka till mamma om en liten stund och sova där inatt. Sista dagen imorgon och då har vi sovmorgon, riktigt skönt!

Ska börja göra mig klar nu, lägger in lite bilder senare! Puss


*

Goodnight, sweet dreams!



*

nyduschad, ska lägga mig och mysa och se desperate housewives!
Om det nu går att slita sig ifrån datorn dvs...


difficult!

Kanske man skulle gå och lägga sig? Är inte speciellt trött så undra hur det ska gå att somna! Imorgon blir det nog att plugga måste försöka göra bort det mesta nu innan lovet så att jag inte har en massa kvar till sen. Blir i alla fall att lägga mig och mysa och se desperate housewives som jag nu håller på att ladda ner.



Life is hard!


I hate my self to not say godbye


I always gonna love you and miss you.






VOUGGA

Här kommer lite bilder från när vi var i vougga!







































<3


finally!

Äntligen fungerar min dator igen, är överlycklig just nu! Idag hade jag sovmorgon till halv 11 och slutade klockan 4. Åkte sedan hem till mamma för att prata om en del saker, så får hoppas att allt blir bra nu. For och hämtade min dator och sen åkte jag till Thai Garden med Felice och Nancy. Vi gick förbi Felice en sväng i väntan på att pappa skulle komma från ett möte, for på coop och köpte lite grejer så att vi skulle kunna baka. Vi bakade havre kakor med smält nougat på. Riktigt gott! Det blev att kollade runt på klänningar, skratt och prat blev det också.

Här kommer lite bilder från ihelgen!

Hade super roligt, tack tjejer ni gjorde min dag!





<3


<3


Best friend!


Galet!


<3


I love u <3



Söta Pernilla och Madde!


Snygggging


*

Hade riktigt roligt igår, har nog inte haft så kul på länge! Började med att vi for till Thai kring 8 och åt, pratade och hade trevligt. Vi for hem till Felice efter det och började dricka där och stannade där hela kvällen. Sov även över där! Blev mycket prat, skratt och massa roligheter.

Uppdaterar och lägger in lite bilder sen! Ganska skönt, inte bakis alls fast gode tärd. Så ska lägga mig framför tvn.


*

PARTY!!!!!!!!!


To night it's gonna be a good night

Just nu är jag hos Jim med Madde och vi har nyss gjort oss klara, ska bara byta kläder så är vi redo! Skjusen kommer ungefär om en timme och då ska vi åka till Thai Garden och äta med Felice, Linn och Elin. Efter det åker vi hem till Felice och är där ett tag och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.

Uppdaterar imorgon eller något! Puss


*

If I could I would do it


Going to

Kommer att sakna dig sötis! <3




If I could I would do it

Igår for jag och Felice på stan en sväng efter skolan! Var hemma kring halv 5, då for pappa med Anna-Lena och Marcus till Vännäs. Han skulle spela hockey. Så blir hemma själv till ikväll/inatt någon gång. Måste medge att det var lite läskigt att sova själv, men klarade mig som tur var!

Olivia kom hit igår ett tag och höll mig sällskap, riktigt roligt att träffa henne. Miss you gullunge!
Duschade och gjorde mig klar för att åka in till stan och sitta på nodo med min bästa vän! Har alltid lika roligt och många skratt blev det. For hem kring 11 - tiden, trött och världens huvudvärk som inte ville gå över. Får skylla mig själv som bara sov ett par timmar.

Vaknade att det var svin kallt i huset så nu eldar jag för fullt och hoppas att jag ska sluta frysa någon gång!

Ikväll blir det att åka på Thai Graden och äta med tjejerna och sen vidare ut! Längtar.




My best friend!


*

Har varken haft tid eller ork att uppdatera. Har umgåtts med min bästa vän, varit på stan, och lite andra tråkigheter idag! Jörgens bror har även varit och hämtat min dator som han ska fixa, och min trasiga plattång har jag varit och bytt ut så ny har jag en ny. Tredje gången gillt nu då! Hoppas den funkar nu då bara som den ska.

Väntar på att min bästis ska vakna upp så att vi kan åka in till stan för att fika och prata på nodo! Kanske även blir lite shopping, får man hoppas.

Kan tyvärr inte lägga in några bilder nu för ens jag har fått tillbaka min datorn, men har en massa bilder i förvar som kommer att komma upp sen!


Som att jag längtar till sommaren!



*

Kom nyss hem har varit hos tandläkaren och dragit ut två tänder, fyfan! Som att jag kommer att ha ont när bedövningen har släppt, får hoppas bara att det inte gör så ont i alla fall! Har även nackspärr fortfarande vilket inte gjorde saken bättre... Hungrig är jag också, så får se om det går att äta när det har släppt. Hoppas hoppas hoppas!

Idag ska jag nog inte göra så mycket, ska bara ta det lugnt och vila och får se om jag orkar fara på skolan imorgon, lär ju ha huvudvärk! Ska lägga mig i soffan nu och mysa och se Grey´s Anatomy och lite annat :)



home and safe!

Kom hem igår ifrån vougga, vi for kring 11 och kom hem vid 4 - tiden. Duschade och gjorde mig klar och åkte till andreas, vi gick även förbi jimmy en stund där det var fest. Trevligt var det! Sen vandra vi hem och såg tv en stund och mös, somnade kring 12 - tiden. Var riktigt sliiiiiten efter ha kört skoter och haft roligt i vougga.


Vaknade upp med lite nackspärr, och har bara blivit värre nu. Kan knappt röra huvudet, inte skönt! Pappa och Anna-Lena kom och hämtade upp mig och så skjusade vi A-L till luleå och när vi var hemma for vi och åt på pentryt. Det satte sig riktigt bra i magen!


Bara legat och slappat framför tv:n idag med glass och chips, skrattat som jag vet inte vad. Nu är jag tärd igen.. Ändå så sov man 12 timmar inatt, aja ska forstätta med tv-tittandet! 


(Inte hittat kabeln än, tror den är hos mor så hämtar den imorgon!)
Hade tänkt att ladda upp lite bilder, men antigen så är det så funkar sidan inte som den ska eller så är det nog bara min dator! (Vilket inte skulle förvåna mig!)



*

Fick inte igång datorn igår, för mycket virus.. Vilket resulterade till att jag inte kunde blogga någonting mer alls då. Hade riktigt trevligt igår med anna-lena, rika, engla och hugo medans alla pojkarna var ute och körde skoter. Då dom kom tillbaka for jag och ante med en skoter till adolfström, pappa sa bara att det skulle ta 2 timmar max.. Men nog tog det 4 timmar, hade aldrig följt med om jag visste att det skullle ta så länge.

Vi kom tillbaka vid halv 10 tiden och satte oss åt fläskfilé i någon god sås med klyft potatis och bea. Riktigt gott var det! Vi gick och la oss kring halv 2 och vaknade för en timme sen och åt frukost, vi ska snart ut och köra skoter men det är inte bra väder alls idag heller. Mulet och monligt, men i alla fall ingen snö är det. Får väl se vars vi ska fara idag, lär nog inte bli ute så länge, synd att det är sista dagen idag! Hade velat vara längre.

Hade tänkt ladda upp lite bilder, men det går inte tack vare allt virus på datorn.


*

Har nyss varit ut och kört skoter ett tag, men det riktigt dåligt. Snöblint, och man ska bara två meter framför sig. Vi skulle köra till jäckvik men vi vände när vi hade kommit halvvägs, för dåligt väder idag. Vi hann nog vara ute kanske 2 timmar i alla fall. Får bara hoppas på att det blir bättre väder imorgon!

Är hungrig igennnnn så ska gå in i den andra stugan och se om det finns något att äta, kändes inte så lockande med godis till lunch när man kan äta tacos!

Har fortfarande inte hittat någon kabel, tror jag glömde den hemma. Så får bli att jag lägger inte lite bilder då.




Hungrig!

Kom just in efter en skotertur, har varit ute sen halv 11. Vi for till Ikkis och en annan sjö, och pojkarna lekte runt! Var riktigt bra väder också, så lägger in lite bilder senare när jag har fixat en dator kabel.

Har just duschat och nu väntar vi på maten, tacos blir det. Är sjukt hungrig efter dagen! Blir nog ganska lugnt ikväll med om vi ska ut imorgon, tror det skulle bli dåligt väder. Men hoppas på att det blir bättre!

Nu ska jag gå och vara trevlig med dom andra, uppdaterar kanske senare!


Vougga för ett eller två år sen!




finally!

Yes, äntligen fick jag igång internet så det blir nog lite bloggande här framöver ett tag! :)
Bilresan gick bra, tog bara 4 och en halv timme. Tur att det inte tog längre! När vi väl kom fram så började jag skura, diska och plocka undan lite grann. Tyskarna hade bara lämnat pga, att dom hade bråttom. Aja, duktigt i alla fall.


Imorgon ska vi åka till Norska gränsen och kolla på isglaciären Sulitelma :)


Ska lägga mig och se en film nu och sova så att jag orkar upp imorgon! Godnatt.


Here we come!

Sitter och försöker trycka i mig en macka nu innan jag ska iväg, nu är allt packat klart och väntar bara på att Jörgen ska komma och hämta upp mig så att vi kan åkaaa!
 
Blir nog att sitta i bilen i minst 4 timmar.. Tråkigt bara att det ska ta så lång tid för att komma dit.
Aja, det ska jag nog överleva! ;-)

Kommer att sakna mina nära och kära, speciellt andreas!

Ska fortsätta att trycka i mig mackan, så far vi efter det!


Bilder från vougga 2008 eller 2007!









packa, packa, packa och åter igen packa!

Dagen började med sovmorgon till 10:30 och slutade kring halv 4, efter det åkte jag direkt till andreas för att hinna vara med han och mysa så mycket som det bara går innan jag åker. Kommer sakna han. Men jag ska nog klara mig, der är ju trots allt bara ett par dagar!


Har nu packat klart det mesta som jag ska ha med mig, bara kvar att packa kläderna imorgon. Vi far kring 11 - 12 tiden! Som att jag längtar, håller nog nästan på att längta ihjäl mig.


Blir inte att fara på skolan imorgon, trots den saken! Sjukt säger jag då bara.


Ska göra mackor och oboy och lägga mig i sängen och kolla på svenska hollywood fruar och lite annat!


Blir nog ingen mer uppdatering förens jag kommer hem från vougga på lördag.

(Om jag inte lyckas få igång internet där borta. Har förresten ingen egen dator just nu pga, den har gått sönder så kan inte lägga in nå bilder för ens den är fixad.)


*

Morgonen började dåligt men kvällen slutatde med att vi levde loppan! Igår på morgonen så for jag till telemäklarna där några var och lanade. Efter middagen börja jag göra mig iordning för att då fara tillbaka till telemäklarna och göra oss klara inför kvällen. Hade riktigt trevligt och roligt. 
 

Har börjat kolla vad jag ska ha med mig till Vougga, far som sagt på tisdag efter skolan! Kan inte göra mer än att längta. Har börjat lite smått att tvätta och sen blir det att packa klart allt idag. Har även hunnit vara med att träna och sola idag, riktigt härligt!


Ikväll blir det bara att det lugnt och se tv!


*

Mitt andra inlägg för idag.

Hej, madde är så jävla bra! / miini.


JIM!

Mitt första inlägg handlar om jim.. Han är bäst, sne, snäll o seg!



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0